Ny säsong – 2015.

pro-trim-560          Annons i Trädgård i Norr.

Först av allt kan vi glatt meddela alla som ville ha fjolårets slutsålda bästsäljare ProTrim 560, att den nu åter finns till försäljning. Den lättkörda, hjulförsedda grästrimmern.

Här uppe i kalla nord, har vi äntligen börjat se barmark igen. Våren är här och om några veckor har det torkat upp så att vi kan snygga till utomhus. På stenplattor, murar, husgrunder och båtar ser man nu all smuts, som var gömd under snön.
Då behöver vi hjälp av högtryckstvätten. Vi har just fått hem en mycket användbar tvätt med välfylld tillbehörsväska.

För att spara på krafterna, till sommarens utearbeten, kan vi rekommendera att man använder en motoriserad borste att sopa gräsmattan med. Det går fortare, lättare och är betydligt roligare än att gå med räfsa.

 

HP140m     Texas Handy Sweep 650 TG     kulting 05
Som enda återförsäljare i Norrbotten kan vi erbjuda ”Kulting”. En minikultivator som drivs med skruvdragare, för trädgårdsland och rabatter. Den visades på Stora Nolia i Piteå förra sommaren, men var inte färdigtillverkad då. Under hösten färdigställdes och producerades den och nu har vi Kulting i lager. Vi har visat upp den hos olika Trädgårdssällskap, till mångas förtjusning.
Se artikel ur Piteå-Tidningen  ”Kulting på Stora Nolia”.

VÄLKOMMEN.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kommentarer inaktiverade.