Tillbaka efter strul.

Efter krångel med hemsidan i vinter-vår är vi nu tillbaka, redo att börja uppdatera alla sidor och lägga upp nya. Den här tiden på året börjar högsäsongen för oss och vi är tacksamma för den hjälp vi fått med att få igång hemsidan igen. Tack Oscar och Lotta.

Ett exempel på ny produkt för i år är en handspridare. Med den kan man fröså, sanda, salta, gödsla m.m. på mindre ytor. Fint hjälpmedel för tomten. Pris: 179 kr.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Fyrverkeriförsäljning.

Krevad

Vi startar årets stora Fyrverkeriförsäljning onsdag den 27 december klockan 12.00.

Vi har öppet alla dagar, även Nyårsafton, mellan klockan 12.00 – 19.00.

Hjärtligt välkommen att se på vårt sortiment.

Gott Nytt År.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

LED-belysning.

Vi har LED-lampor i olika modeller i butiken. Det är både ficklampor och pannlampor. Kom in till oss och se på vår sortering.

Prisexempel:

Uppladdningsbar ficklampa – 299 kr, överst på bild.

Uppladdningsbar pannlampa – 249 kr, nederst t.h. på bild.

Lampor

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Årsmöte hos Norrfjärdens Trädgårdssällskap.

Norrfjärdens Trädgårdssällskap hade sitt årsmöte i onsdags och där var vi på plats.
Ellinor från Piteå Handel och Trädgård visade oss hur man gör fina planteringar i lådor och fat. Dessa kreationer lottades sedan ut och vi hade turen att vinna en av dessa (se bild – Thorbjörn längst till vänster).

Kom ihåg att ni som är medlemmar i något av Pitebygdens Trädgårdssällskap har 10% rabatt vid köp hos oss. Detta gäller både varor och reparationer i vår verkstad, mot uppvisande av giltigt medlemskort.

Vinnare blomlåda

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Glöm inte att se över ert redskapsförråd!

Under Maj månad har vi ett mycket fint erbjudande på en Robotgräsklippare.

Gforce

Ni har nog lagt märke till att det har börjat dyka upp en och annan i grannskapet. Roboten sköter om din gräsmatta hela sommaren, även när du är borta. Gräsmattan blir väl underhållen, jämnare och grönare. Vid behov hjälper vi till med att lägga ut kabeln och montera stationen. Det är en enkel installation. (klicka på bild för mer info)
Om ni har större ytor, har vi andra klippare också för detta.

Tiden har nu sprungit fram till Maj månad. Hur var det nu? Var alla maskiner i ordning när du ställde undan dem i förrådet? Vi har en mekaniker i verkstan, som kan göra service på dem så att de är i topp-trim när växtligheten kommer igång.

Välkommen till vår butik. Ring eller mejla oss om ni vill veta mera.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _