Om oss

Om oss.

År 2009 flyttade vi till en annan fastighet, inte långt från vår gamla. Den innehöll ett gammalt båtbyggeri, det vill säga stora ytor under tak.
Den gamla verkstaden var en lokal om 200 m2. Vi delade av den med en vägg, så att den blivande verkstaden hade betonggolv med värme, medan snickeriet med trägolv gjordes om till butik.
Vi skaffade en kaffeautomat för att bjuda kunderna på förfriskningar.

Efterhand har vi fått möjlighet att saluföra Stiga, vars åkgräsklippare är tillverkad i Tranås, Sverige.
Vi säljer även Texas produkter. Texas är en dansk generalagent och tillverkare av olika trädgårdsmaskiner och en del annat. De har hållit på i 80 år hittills. Vi tror att danskarna är rätt ute.
Nu har också vi norrbottningar upptäckt robotgräsklipparen. Den blir mer och mer en vanlig syn på våra gräsmattor. Vi är återförsäljare av den i Israel tillverkade Robomow, som är ursprunget till alla andra robotklippare.

Vi utför reparationer och service på maskiner som kunder lämnar in. Det handlar främst om gräsklippare i alla varianter, men även grästrimmers, snöslungor, motorsågar m.m.
Vi lär oss hela tiden hur olika maskiner kan repareras. Begagnade maskiner finns också till salu ibland, som vi har köpt in och reparerat.

För den som söker efter delar till äldre maskiner, har vi ett reservdelslager, som innehåller delar som kan vara svåra att hitta ute på marknaden.
Vi har nu hållit på i 8 år med denna verksamhet och det går bara bättre och bättre.

 Välkommen.